Навън вали а аз пиша тези редове
Навън вали а аз мисля все за теб
Навън вали но и вътре в мен вали
Не казвам че не мога да те преживея
Не казвам че си и единствен
Не казвам колкото е обичам
Едва ли ще бъда някога с теб
Едва ли някога ще те забравя
Едва ли някога ще свикна с тези мисъл
„че вече си с друга”
© Велислава All rights reserved.