22 ene 2014, 19:52

Без теб 

  Poesía » De amor
604 0 2

Без теб и океана на колене ще падне,

ще се бори и ще тъгува със своите вълни.

Без теб и вятъра кротко ще подмине,

ще те търси в други чужди очи.

 

Без теб и времето спира да тиктака,

само стрелките развалят дълбока тишина.

Без теб сълзите не откриват океана,

а морето загубило е своята душа.

 

Без теб луната е загубила звездите,

сив и пуст, замръзнал е градът.

Без теб морето сякаш е без слънце,

а океанът сякаш загубил е своя път.

 

Без теб песента сякаш е без ноти,

загубени между пустите редове.

Без теб пианото сякаш без клавиши

свири песни за други светове!

 

 

© Атанаска Чочкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??