11 may 2023, 17:47

Без теб 

  Poesía » De amor
204 0 0

Колко любовта е крехка, ранима,
самотен, далече от теб, любима,
в нощта напразно аз луната диря,
напразно търся хармония и мир!

Аз пролетта, цветята жадувам,
не ги намирам, затуй тъгувам,
моля те, ела, подай ми ръка,
без теб животът ми е мъка...

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??