25 nov 2021, 9:50

Без теб 

  Poesía » De amor
1214 0 0

Час без теб се усеща като месец.

 

Ден без теб се усеща като година.

 

Седмица без теб се усеща като век.

 

Месец без теб се усеща като хилядолетие.

 

Година без теб е същинско мъчение.

© Полина Евтимова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??