Nov 25, 2021, 9:50 AM

Без теб 

  Poetry » Love
1213 0 0

Час без теб се усеща като месец.

 

Ден без теб се усеща като година.

 

Седмица без теб се усеща като век.

 

Месец без теб се усеща като хилядолетие.

 

Година без теб е същинско мъчение.

© Полина Евтимова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??