15 dic 2006, 20:34

Без теб 

  Poesía
807 0 4

И е трудно да живееш.

И е трудно да простиш.

И  е трудно да се смееш

и напред да продължиш.

 

И е страшно да копнееш.

И е страшно да мълчиш.

И е страшно да не смееш

нощем да заспиш.

 

И боли ме да обичам.

И боли от самота.

И боли ме да отричам,

че без тебе съм сама

© Ивелина Балабанова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??