25 ene 2007, 1:09

Без теб 

  Poesía
665 0 3
Дори звездите не могат да засенчат искриците в очите ти!
Мракът не може да затъмни красотата ти!
Времето не може да заличи спомена за теб!
И сълзите не могат да размият образа на любовта в сърцето!
Дали тази любов е и при теб?
Какво говоря...Та ти дори не си ме забелязъл!
Не си погледнал в очите ми да видиш светлините в тях!
Светлините на обичта!
Ако само веднъж погледа ти срещне моя...
Ти би разбрал, че моето сърце изгаря в огъня на любовта!
Боли... Но е прекрасно!
Страстта, която болката събужда в мен ме покорява и освобождава!
Отваря ми очите и ме заслепява!
Само при вида ти аз умирам...
Но ако това е смъртта - аз я избирам пред живот в самота...
Живот без теб!!!

© Елена Мирчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви...Не очаквах, че след първия стих ще има коментари... Трогнах се, наистина.
  • мн ми харесва поздравления
  • В този вариант не е за тук, но ако го подредиш, би се получил хубав стих!
    /имаш малки граматични грешки/
    Поздрави!
    Дерзай!
Propuestas
: ??:??