23 dic 2007, 17:42

Без теб 

  Poesía » De amor
1014 0 17

               

    Като слепец, рушил и в своя дом,
                страстта от мойто тяло си отива.
                Смалявам се и чезна мълчешком,
                кръвта ми става хладна и ленива;

                напускат  ме любовните слова -
                отчаяни, докрай употребени.
                Прокудена от други, любовта
                в жалейната си дреха спря до мене...

               

    И всяка нощ за кралски пир се връща
                тъгата във духовната ми къща.

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??