Не си отивай, не си отивай от света,
без теб животът няма смисъл.
Аз искам преди теб да отлетя
към звездното небе, към висините.
Бъди до мен до сетния ми ден,
а след това ефирната душа
на твоята любима ще те следва
навсякъде по пътя и в съня,
додето слеят се душите.
И ще те моля, Боже,
да си отида преди него от света.
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados