Без теб не мога да живея
красива слънчева мечта,
донесла ми една надежда
на лебед с белите крила.
Очарование, което
трепти във хоризонта син,
очите сини на морето
и чарът му неустоим.
Прегръдката на вятър южен
и трепетът на две сърца,
Без теб не мога да живея
о, моя слънчева мечта!
Докосваш ме ефирно, нежно,
чертаеш бъдещето ти
и някак бързо, неизбежно
със щастието ме дари!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados