5 dic 2010, 13:40

Без теб смисъл няма 

  Poesía » De amor
631 0 0

Много време отмина,

съзнанието се бори.

Още съм с музиката,

която изпълва сърцето.

 

Всеки спомен гори,

връхлита ме и събаря.

Не мога да забравя,

сълзите не прощават.

 

Подай ми ръката си,

ти знаеш моят полет.

Издигни ме високо,

отново и отново с теб.

 

Не ме изоставяй тук,

не усещам живота си.

Как да продължа сама,

без тебе смисъл няма.

© Снежана Миленова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??