1 ago 2012, 19:38

Без тебе 

  Poesía » De amor
1006 0 9

Из кървави следи във нощи черни

заскитах с самотата си неверна.

Заслушано в прибоя на морето,

отчаян ритъм следваше сърцето!


Една цигулка на щурец ме стресна,

по бузата ме южен вятър плесна,

далече гларус ми изкряска нещо,

в нозете пясък скърцаше горещо.


Забравила за миналите битки

на форнта на живота ни коварен,

усещах, че в главата няма нищо,

че точно днес светът е идеален!

 

Позакъсняла за начало ново

и леко подранила за раздяла,

по-честна от девица белонога

излъгах, че без тебе пак съм цяла...


 

© Рая Саварева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??