16 jun 2013, 11:42

Без тебе 

  Poesía » De amor
758 0 0

Във мене котките мяучат страстно, диво,
копнеят, търсят с жажда твоята любов, 
над мен небето пак е мамещо и живо, 
изгубвам се без теб сред звездния му зов
във нежните прегръдки на нощта ревнива!

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??