11 dic 2009, 0:41

Без време 

  Poesía
568 0 2

Докосвам те, целувам те,

припомням ти нежност малко закъсняла.

Желая те, имам те,

даваш ми щастието - с него запазвам се цяла.

 

Животът ми без теб се промени,

дали загубих или пък спечелих...

Сега дните ми гонят се без дъх,

понякога за тебе питат изморени.

 

Но тази вечер ти си тук -

припомняй ми прегръдките ти нежни.

И щастието има свой кристален звук -

от телата ни две, в едно сътворени...

 

Дали ще те обичам днес или пък утре -

тази обич няма нито време, нито час.

Тя надмогнала е времето ни с тебе,

а душите две врекли са се може би без нас...

 

© Ивелина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??