11 дек. 2009 г., 00:41

Без време 

  Поэзия
526 0 2

Докосвам те, целувам те,

припомням ти нежност малко закъсняла.

Желая те, имам те,

даваш ми щастието - с него запазвам се цяла.

 

Животът ми без теб се промени,

дали загубих или пък спечелих...

Сега дните ми гонят се без дъх,

понякога за тебе питат изморени.

 

Но тази вечер ти си тук -

припомняй ми прегръдките ти нежни.

И щастието има свой кристален звук -

от телата ни две, в едно сътворени...

 

Дали ще те обичам днес или пък утре -

тази обич няма нито време, нито час.

Тя надмогнала е времето ни с тебе,

а душите две врекли са се може би без нас...

 

© Ивелина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??