27 ago 2008, 7:48

Без заглавие 

  Poesía » Otra
554 0 13
Изтрещя,
изгърмя,
и във мокрия мрак
се понесоха шушнещи сенки.
Заваля
и дъждът,
като нощна гора,
в тъмнината пороен полегна...

Сякаш в мене вали,
и плющи,
и боли,
и светкавици кръстно раздират
тежки снопи вода
в занемели очи -
просто ти...
просто ти си отиде...

© Радост Даскалова Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??