27 авг. 2008 г., 07:48

Без заглавие 

  Поэзия » Другая
550 0 13
Изтрещя,
изгърмя,
и във мокрия мрак
се понесоха шушнещи сенки.
Заваля
и дъждът,
като нощна гора,
в тъмнината пороен полегна...

Сякаш в мене вали,
и плющи,
и боли,
и светкавици кръстно раздират
тежки снопи вода
в занемели очи -
просто ти...
просто ти си отиде...

© Радост Даскалова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??