24 mar 2010, 19:52

Без заглавие 

  Poesía » Otra
447 0 3

 

 

 

 

Без заглавие

 

Щом трябва да правиш

нормални неща,

осъдù!

И грешни даже да правиш неща,

все някой ще съдиш,

все някой е съдник тук.

Но има един там:

някъде, някога -

малка частица тъга.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??