Без заглавие
Щом трябва да правиш
нормални неща,
осъдù!
И грешни даже да правиш неща,
все някой ще съдиш,
все някой е съдник тук.
Но има един там:
някъде, някога -
малка частица тъга.
© Братан All rights reserved.