24.03.2010 г., 19:52 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Друга
424 0 3

 

 

 

 

Без заглавие

 

Щом трябва да правиш

нормални неща,

осъдù!

И грешни даже да правиш неща,

все някой ще съдиш,

все някой е съдник тук.

Но има един там:

някъде, някога -

малка частица тъга.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Братан Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??