* * *
Не търся кресливото.
обичам красивото,
С което ни бог надари!
Във него е новото,
родено от Словото,
което света сътвори.
Живее там святото,
по-ценно от златото.
Ражда любов, не пари.
Сърцата, естествено,
ще пеят тържествено
за блясъка в Новите дни...
© Стойна Димова Todos los derechos reservados
На всички вас пожелавам весели Коледни и Новогодишни празници!
Бъдете живи и здрави и творчески настроени!