23 sept 2008, 11:18

Без заглавие - 93 г. 

  Poesía » De amor
527 0 5

В сърцето си събирам всичко -

любов, горчилка, теб дори.

Това сърце е малко като птичка,

а с толкоз силен пламък да гори!!!

 

С пламъка си то изгаря тебе

и виждам - целият гориш.

Подвластен си ми и си беден,

ако за ръка не ме държиш.

 

Не, не на мене си подвластен -

на любовта - властта и винаги държи.

Аз мога да ти дам и нежност и любов прекрасна.

Условието е - със мен бъди!

 

С мен бъди до края! И в леглото!

Споделяй всичко само с мен!

С мен бъди навсякъде докрай, защото

без мен светът ти е студен.

 

Аз виждам - ето - ти трепериш!

Дори земята се скова!

Ти щастието си не ще намериш

ако не помниш винаги това.

© Миглена Цветкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??