В сърцето си събирам всичко -
любов, горчилка, теб дори.
Това сърце е малко като птичка,
а с толкоз силен пламък да гори!!!
С пламъка си то изгаря тебе
и виждам - целият гориш.
Подвластен си ми и си беден,
ако за ръка не ме държиш.
Не, не на мене си подвластен -
на любовта - властта и винаги държи.
Аз мога да ти дам и нежност и любов прекрасна.
Условието е - със мен бъди!
С мен бъди до края! И в леглото!
Споделяй всичко само с мен!
С мен бъди навсякъде докрай, защото
без мен светът ти е студен.
Аз виждам - ето - ти трепериш!
Дори земята се скова!
Ти щастието си не ще намериш
ако не помниш винаги това.
© Миглена Цветкова Все права защищены