Безбожница...
Видях...!
Мълчаливо
ридаеща
Майка
да лепи
некролози...
На
невръстно
детенце,
с очи като
пъпчици рози!
„Убиха го”!
Едва
промърмори
горкичката,
в сълзи
обляна...
И закова
последният
некролог...
На прогнилата
порта
на
Храма!!!
„Кой го уби”?
Като
лавина
набъбна
гневът ми
в душата...
„Все
още ли
Бог е
любов”?!
Изсъска
през зъби
Жената...
© АГОП КАСПАРЯН Todos los derechos reservados