Дълбоко вдишвах, за да те усетя,
очи затварях, за да те видя по-добре,
На дълъг път поех, за да те намеря,
изгубен във безкрайното море,
С поглед вперен в хоризонта,
очакващ силуета ти да зърна нейде там,
Усещах болката, ала не знаех,
че вече съм останал сам.
На Лори
© Ян Тра Todos los derechos reservados