21 nov 2009, 11:45

Безбройни спомени 

  Poesía » De amor
673 0 2

Безбройни спомени изпълват моя ден -

сурови, празни, тъмни и дълбоки.

Безбройни спомени улавят ме във своя плен.

Безбройни спомени - красиви и жестоки.

Безбройни спомени за цветното

на минали въздишки,

сега затворени в безцветния ми шкаф,

безмилостно пропиват всичките усмивки

и няма радост, има само прах...

Безбройни спомени и обич безпределна

дълбаят дупка във една душа,

една душа, която чезне...

Това е моята душа.

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??