21 dic 2012, 11:53

Бездомници 

  Poesía » Otra
834 0 3

Няма къде да се скриеш от бурята,

гръм и светкавици бродят по пътя.

Като теб са самотни,

но страхуват се хората

от бездомници

и залостват здраво вратите си!

Знам, имаш нужда от ласка,

някой да те помилва,

да те приеме под своята стряха.

Но осъмваш отново

във някоя локва,

премръзнал,

самотен,

без дом и утеха!

© Антоанета Палева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??