Dec 21, 2012, 11:53 AM

Бездомници 

  Poetry » Other
879 0 3

Няма къде да се скриеш от бурята,

гръм и светкавици бродят по пътя.

Като теб са самотни,

но страхуват се хората

от бездомници

и залостват здраво вратите си!

Знам, имаш нужда от ласка,

някой да те помилва,

да те приеме под своята стряха.

Но осъмваш отново

във някоя локва,

премръзнал,

самотен,

без дом и утеха!

© Антоанета Палева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??