27 ago 2016, 19:14

Бездомно сираче 

  Poesía » Civil
341 0 0

Облак тъжен плаче,

дъжд се лее обилно.

Що за бездомно сираче

значи жилище милно?

Що значи съпричастие за нас,

що забравяме често за него?
Затуй тъжен съм аз,

че всеки гледа своето его!

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??