Улиците вече опустяха.
Тъжни хора в тъжен град
лутат се из полумрака.
Търсят маските си пак.
Площадите пред тях немеят.
Бледи сенки хвърлят прах.
Душите ни на нас се смеят.
Движим се?!... макар без тях.
© Виолета Todos los derechos reservados