28 mar 2008, 8:35

Безглаголие 

  Poesía » Filosófica
1062 1 14
Бял таван. Тапети. Мокет. Гардероб.
Обстановка. Компания. Музика. Свещи.
Женско тяло. Прегръдка. Целувка. Любов.
Красноречие. Съмване. Вяра в нещо.
Автобус. Километри. Работа. Душ.
Тоалети. Разходка. Концерт…Телевизия!
Телефон. Телеграма. Телемаршрут.
Телесреща… Провал! Саморевизия!
Преоткриване - ужас, нов килограм!
Недоволство. Закана. Крос на Надеждата.
Преумора. Отпускане. Бира. Салам.
Равнодушие. Преса. Душевно разреждане.
Просветление. Старт. Запознанство. Жест.
Самочувствие. Песен. Двуглас. Удоволствие.
Общество. Преустройства. Бъдещ прогрес.
Остроумие. Новости. Земеустройство.
Разминаване. Грешка. Болка. Инфаркт.
Аутопсия. Мъка. Сълзи горещи.
Бял таван. Тапети. Мокет. Гардероб.
Обстановка. Компания. Музика. Свещи.

© Красимир Йорданов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??