Сърдечна лудост. Волнодумство.
Самодивски мисли. И луна.
Мелодичен порив. И безумство.
Тетива на лък. И песента.
Буден огън. И сияйност.
Нестинарски танц в жарта.
Искри живот. Крила и полет.
Върхове. Звезди. И светлина.
Златно време. Слънчево.
Обични длани. Топлина.
Рисуван шепот. Цветности.
Красивост. Благослов. И тя!
© Здравка Бонева Todos los derechos reservados