16.07.2008 г., 8:33 ч.

Безглаголна любов 

  Поезия » Любовна
791 0 24

Сърдечна лудост. Волнодумство.

Самодивски мисли. И луна.

Мелодичен порив. И безумство.

Тетива на лък. И песента.

 

Буден огън. И сияйност.

Нестинарски танц в жарта.

Искри живот. Крила и полет.

Върхове. Звезди. И светлина.

 

Златно време. Слънчево.

Обични длани. Топлина.

Рисуван шепот. Цветности.

Красивост. Благослов. И тя!

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??