Jul 16, 2008, 8:33 AM

Безглаголна любов 

  Poetry » Love
820 0 24

Сърдечна лудост. Волнодумство.

Самодивски мисли. И луна.

Мелодичен порив. И безумство.

Тетива на лък. И песента.

 

Буден огън. И сияйност.

Нестинарски танц в жарта.

Искри живот. Крила и полет.

Върхове. Звезди. И светлина.

 

Златно време. Слънчево.

Обични длани. Топлина.

Рисуван шепот. Цветности.

Красивост. Благослов. И тя!

© Здравка Бонева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??