26 feb 2011, 2:10

Безглаголно 

  Poesía
652 0 5

БЕЗГЛАГОЛНО

 

Ресторант. Покривки бели.
Келнери. Вино. Мезе.
Шум. Емоции големи.
Чаши счупени. Меле.

Полунощ. Такси. И левче.
А навън каква луна?
Стълбище безкрайно дълго...
После входната врата.

Брава. Ключ. И натиск. Ядец!
Ключ отвътре, ключ отвън.
Стълбище безкрайно дълго,
а каква луна навън...

© Ник Желев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??