15 ene 2010, 13:15

Безглаголно 2 

  Poesía » De amor
685 0 3

Жадуване за среща и мечтание,
предчувстване, очакване, желание...
Природа, слънце, птички и милувки...
Малинки, грозде, галене, целувки...

Разбиране, шегички, нежни чувства,
любов, която просто е изкуство...
Любов прекрасна, цял живот мечтана,
взаимна, споделена и желана...
КА

© Калин Алекс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??