Jan 15, 2010, 1:15 PM

Безглаголно 2 

  Poetry » Love
633 0 3

Жадуване за среща и мечтание,
предчувстване, очакване, желание...
Природа, слънце, птички и милувки...
Малинки, грозде, галене, целувки...

Разбиране, шегички, нежни чувства,
любов, която просто е изкуство...
Любов прекрасна, цял живот мечтана,
взаимна, споделена и желана...
КА

© Калин Алекс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??