* * *
Мисъл без път -
гладна хиена.
Тлееща плът -
сянка строшена.
Дом без врата -
цвят -
в полумрака.
Стон през нощта -
кошута плаха.
Звездни лъчи -
ек -
от подкова.
Слепи очи.
Мед!
И отрова!
© Донка Василева Todos los derechos reservados