24 ene 2007, 21:41

Безгрижие? 

  Poesía
720 0 1
Шляпам весело в калта,
а в главата ми е вятър и мъгла.
Колко дни изминаха в тревога,
но да спра да те обичам аз не мога.
Не искам да те мразя заради това,
което стори ти на моята душа.
Ще забравя всички страхове,
за покой душата ми зове.
Любовта дано открия пак,
но кажи ми как това да стане,как?
Но сега си шляпам весело в калта,
а в главата ми е вятър и мъгла.

© Момчил Нешовски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??