24 янв. 2007 г., 21:41

Безгрижие? 

  Поэзия
729 0 1
Шляпам весело в калта,
а в главата ми е вятър и мъгла.
Колко дни изминаха в тревога,
но да спра да те обичам аз не мога.
Не искам да те мразя заради това,
което стори ти на моята душа.
Ще забравя всички страхове,
за покой душата ми зове.
Любовта дано открия пак,
но кажи ми как това да стане,как?
Но сега си шляпам весело в калта,
а в главата ми е вятър и мъгла.

© Момчил Нешовски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??