22 feb 2009, 14:20

Безименно 

  Poesía » De amor
539 0 0
Уморих се.
От нас.
От теб.
От самоунищожението.

Просто е.


Нараних се.
Прекалено много.
Прекалено силно.
Прекалено бързо.

Да, просто е.

Отчуждихме се.
От себе си.
От другия.
Остана тишината.

Малко сложно е.

Прекалихме.
С игричките.
С куршумите.
И с думите.

Лесно е.

Спряхме.
С прегръдките.
С нежността.
С милите думи.

Неизбежно е.

Забравихме.
За Щастието.
За смеха.
За Целувките.

Уморителто е.

Не успяхме.
Да се запазим.
Любовта също.
И приятелството.

Странно е.

© Емануела Кацарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??