22.02.2009 г., 14:20 ч.

Безименно 

  Поезия » Любовна
448 0 0
Уморих се.
От нас.
От теб.
От самоунищожението.

Просто е.


Нараних се.
Прекалено много.
Прекалено силно.
Прекалено бързо.

Да, просто е.

Отчуждихме се.
От себе си.
От другия.
Остана тишината.

Малко сложно е.

Прекалихме.
С игричките.
С куршумите.
И с думите.

Лесно е.

Спряхме.
С прегръдките.
С нежността.
С милите думи.

Неизбежно е.

Забравихме.
За Щастието.
За смеха.
За Целувките.

Уморителто е.

Не успяхме.
Да се запазим.
Любовта също.
И приятелството.

Странно е.

© Емануела Кацарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??