22 feb 2018, 12:00

Безименно 

  Poesía » Otra
715 0 0

Скитаща по улиците на срама - избледняващ силует търсещ някой да възвърне човешкия ти облик.
Розите вехнат, когато в душата ти бурята се развилнее.
Кой сълзите ти продава за собсвена облага, не това не може да съм аз - не умея да ранявам.
Кръвта от твоите рани превръща се в горещи белези по моето тяло.
Бягаш в тъмнината, прегърнала мечтите си, ала улиците водят все натам - към безпътния площад.
Там с чувства се търгува, там купуват същността ти срещу маска изкривена в грозна гримаса.

© Александър Венциславов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??