6 jun 2007, 12:06

Безизразно 

  Poesía
769 0 1
Наоколо няма любов от пръв поглед -
тук е покварената действителност.
Кой, по дяволите, реши да храни гълъбите с трици??
Поставих себе си в кавички,
но не за да привлека ненужно внимание
или да обеся безпокойството си. 
Безизразен е станал слухът ми,
а имам и рана на пръста...
Ноктите ми засвириха драматично -
катаклизми и нечувани аномалии. 
Дълбоко е съществуването на облаците,
но усеща ли се това с всяка фибра от тялото?...
Усеща ли се и всичко останало?...
Писна ми. 
                                                                *край*

© Муф Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Гълъби с трици? Едва ли. И на мене ми писва понякога, ама после вземам една лъжица "когато цъфнат теменугите..." и продължавам.
    Имаш страхотен талант!!!
Propuestas
: ??:??