5 dic 2022, 1:15

Безкрайна бездна 

  Poesía » Otra
226 2 1

И тъмна нощ сърцето ми обгърна 

И бурен вятър в него зашумя 

И тиха мощ душата преобърна 

И падна камък в пропастта 

 

Политам към безкрайна бездна 

Да търся онзи извор на нощта 

И в миг от мене ярка светлина проблесна 

Разперих аз огромни жар крила

 

Понесох се навътре към безкрая 

Изпълни смисъл моята душа

Живот ли е това, не зная 

Но по - жива никога не съм била...

© Свещен Огън Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Човек може да се чувства жив и в най-дълбоката и тъмна бездна. Явно там е неговото място! Хареса ми!
Propuestas
: ??:??