29 oct 2010, 22:19

Безкрайност и начало 

  Poesía » De amor
583 0 0

Когато те видя
Оставам без дъх
Потапям се в чувства
Наслаждавам се - важен
Е само МИГЪТ -
Ярък единствен

Завладяващ и страстен
АЗ и

ТИ -
Едно цяло
Безкрайност... и начало

© Ани Атанасова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??