29 окт. 2010 г., 22:19

Безкрайност и начало 

  Поэзия » Любовная
579 0 0

Когато те видя
Оставам без дъх
Потапям се в чувства
Наслаждавам се - важен
Е само МИГЪТ -
Ярък единствен

Завладяващ и страстен
АЗ и

ТИ -
Едно цяло
Безкрайност... и начало

© Ани Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??