29.10.2010 г., 22:19 ч.

Безкрайност и начало 

  Поезия » Любовна
582 0 0

Когато те видя
Оставам без дъх
Потапям се в чувства
Наслаждавам се - важен
Е само МИГЪТ -
Ярък единствен

Завладяващ и страстен
АЗ и

ТИ -
Едно цяло
Безкрайност... и начало

© Ани Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??