14 abr 2014, 0:40

Безмилостната смърт 

  Poesía » Otra
571 0 0

Смъртта, тя идва като гръм,

тъй неочаквано и без сигнал.

Тя не пита млад или стар

добър или лош тя просто идва...

 

И след тази смърт в сърцата

се открива огромна празнота,

една сълза от всяка душа скърбяща

и по една мечта да зърнем

пак поне за миг човека...!

© Ивелина Мондешка Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??