14.04.2014 г., 0:40 ч.

Безмилостната смърт 

  Поезия » Друга
575 0 0

Смъртта, тя идва като гръм,

тъй неочаквано и без сигнал.

Тя не пита млад или стар

добър или лош тя просто идва...

 

И след тази смърт в сърцата

се открива огромна празнота,

една сълза от всяка душа скърбяща

и по една мечта да зърнем

пак поне за миг човека...!

© Ивелина Мондешка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??